Nieuws


Personeel gezocht ! Voorbewerker Spuiter

Wij zoeken een ethousiaste voorbewerker/spuiter die van een uitdaging houd.

Hij zal ingezet worden voor het herstellen van schade aan caravans en campers. Het caravan en camper schadeherstel bestrijkt een breed vakgebied. Dit omvat onderandere het herstellen van aluminium structuurbeplating (Profile Repair), vlakke aluminium beplating, kunststof herstel, polyesterherstel maar ook carrosserieplaatwerk. Heb jij (professionele) ervaring in het herstellen van autoschade, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega. Is je interesse gewekt, schroom dan niet om je CV en motivatie te sturen naar info@inventiverepair.nl t.n.v. dhr. S.L. Meinema

Lees meer

3 januari 2018

Caravana 2018 De grootste campeerbeurs van Nederland

Van donderdag 18 t/m dinsdag23 januari wordt het WTC Expo complex te Leeuwarden bezet door de grootste kampeerbeurs van Nederland. Inventive Repair is ook nu weer van de partij. U vindt ons op standnummer 4360.

Lees meer

3 januari 2018

Inventive Repair is toegetreden tot RE-CAMP topspecialisten in Camper en Caravan Schadeherstel

Inventive Repair is toegetreden tot RE-Camp Top specialisten in Camper en Caravan Schadeherstel.

Lees meer

30 december 2014

Winteronderhoud voor uw caravan of camper

Nadat u uw caravan het gehele seizoen met plezier heeft gebruikt wordt het tijd voor de winterstalling. Om er zeker van te zijn dat uw caravan in goede staat verkeerd na de zware belasting in het seizoen adviseren wij u om een winteronderhoud te laten uitvoeren.

Lees meer

8 december 2014

Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland!

Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland! En wij zijn er weer bij!

Van donderdag 23 tot en met dinsdag 28 januari 2014 wordt het WTC Expo Leeuwarden voor de 54e keer bezet door kampeerliefhebbers en heerst er een ultieme vakantiesfeer. De Caravana: een begrip op kampeergebied!

Lees meer

2 november 2013
Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media