Camperkeuring

Voor u is het laten keuren van uw camper een belangrijke beslissing omtrent de veiligheid en het plezier dat u aan uw camper beleeft.

Normaliter worden campers maar een paar maanden of weken per jaar door de eigenaar gebruikt. Vooral in de wintertijd, waarbij het koud en vochtig kan zijn, heeft uw  camper veel te lijden. Installaties en apparatuur ondervinden hinder van de temperatuurverschillen in vergelijking met de zomer. Rubberen gasleiding kunnen uitdrogen en corrosie van de elektriche contacten en connectoren kan plaatsvinden. Restvocht in het watersysteem kan bij vorst tot schade leiden.

Vanuit veiligheidsoogpunt een gevaarlijke combinatie van factoren.

Overheid en verzekeraars pleiten voor keuring

De overheid en verzekeraars dringen aan op de noodzaak van een jaarlijkse keuring van uw camper. In de politiek gaan stemmen op voor een tweejaarlijkse keuring van alle campers die van de openbare weg gebruik maken. Een zogenaamde veiligheidskeuring voor campers heeft vanuit het oogpunt m.b.t. uw eigen veiligheid grote waarde.

Grondige camperkeuring door Inventive Repair

Voor uw keuring kunt u terecht bij Inventive Repair. Wij zijn een full-service en bij de FOCWA aangesloten camperspecialist. Wij keuren uw camper op alle vitale veiligheidspunten waardoor u, na de keuring, weet dat u veilig op reis kunt gaan.

Voldoet uw camper aan de normen?

 

Wij zorgen ervoor dat u veilig op reis kunt gaan. Wilt u gebruik maken van deze tweejaarlijkse keuring? Meer info? Bel direct 0513 - 62 13 45 voor meer informatie omtrent uw camperkeuring.

Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media