Hagelschade herstel

De toename van het aantal en de intensiteit van hagelbuien is een toenemend probleem. In het buitenland, maar zeker ook in Nederland komen forse hagelbuien vaker voor waarbij hagelstenen zo groot als golfballen naar beneden kunnen komen. Steeds meer caravan- en campereigenaren hebben inmiddels meerdere schadeherstelreparaties laten uitvoeren vanwege de inslag van grote hagelstenen.

Hagelbestendige dakbeplating of Waru beschermdak wordt bijna altijd aangebracht nadat de originele dakplaat schade heeft opgelopen en vervangen moet worden.

Inventive Repair is zowel lid van Omnia als dealer van Waru Multiprotect beschermdak. Wij bieden u twee goede oplossingen voor hagelschadeherstel.

Hagelschade caravanOmnia heeft in eigen beheer en onder eigen label een daklijn uitgebracht van GFK plaat, hetgeen vele malen sterker is dan de standaard aluminium dakplaat. De GFK dakplaat is gemaakt van polyester met een gelcoat toplaag en is leverbaar in nagenoeg iedere caravan- of camperkleur.

“De combinatie van het hagelbestendige materiaal en de mogelijkheden ten aanzien van het leveren van de dakplaat in bijna iedere gewenste originele caravan- en camperkleur is uniek voor de aftermarkt. 

Mooi is ook dat er nauwelijks sprake is van een gewichtstoename en dat de prijs op een vergelijkbaar niveau ligt aan die van een aluminium dakplaat.


U krijgt er echter een structurele en duurzame oplossing voor terug en hoeft een volgende hagelbui geen frustratie meer op te leveren waar het schade aan uw caravan of camper betreft.”


 

 

 

 

 

 

 Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media