Omnia Heerenveen

Bent u in het bezit van een caravan of camper en heeft u schade opgelopen? Dan bent u bij Inventive Repair aan het beste adres voor Friesland. Wij zijn specialisten in al uw schadeherstel en aangesloten bij Omnia. Welkom.

Wat is Omnia?

Omnia is een uniek samenwerkingsverband van de beste professionals voor het totaalherstel van elke vorm van schade aan caravan en camper. Omnia werkt landelijk en staat voor optimale kwaliteit en deskundigheid, met de beste service en garantie. Zodat u weer volop onbezorgd recreatieplezier kunt beleven. Daarbij betekent herstel ook het waardebehoud van uw bezit. Omnia werkt voor alle recreatie-verzekeraars en heeft deelnemers in heel Nederland.

U zoekt een betrouwbare partner voor uw reparatie

Inventive Repair heeft sinds haar oprichting meer dan duizend klanten succesvol geholpen met de reparatie van caravans. Wij zijn een gecertificeerde partner en hebben aandacht voor de klant hoog in het vaandel staan. Het motto bij ons bedrijf is: “Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is”. Bent u in het bezit van een caravan die toe is aan reparatie? U zoekt een betrouwbare partner die alle kennis in huis heeft?

GFK dakbeplating

Omnia Caravan- en Camper Schadeservice, heeft in eigen beheer en onder eigen label een programma GFK dakbeplating uitgebracht van polyester. De dakplaten kunnen worden toegepast voor het herstel van hagelschades. Lees meer

Bel 0513 - 62 13 45 voor meer informatie omtrent uw caravan of camperschade.

 

 

 

Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media