Waru Multiprotect beschermdak

Permanente bescherming voor caravan of camper tegen elk weertype d.m.v een 2e huid over het voertuig.

Inventive Repair is dealer van het Waru MultiProtect beschermdak voor uw caravan of camper. Bij beschadiging van het dak van uw caravan of camper brengt deze UV bestendige PVC laag voorzien van schuim de perfecte reparatie. Het schuimdak wordt aangebracht met een speciale lijm waardoor een laag ontstaat die beschermt tegen hagelschade en andere weersinvloeden. Door het Waru MultiProtect beschermdak ontstaat een geluidsdempende laag die isolerend werkt.

Hagelbescherming

Het speciaal voor camper en caravan ontwikkelde Waru MultiProtect beschermdak bestaat uit schuimmateriaal met een UV-bestendige PVC bovenzijde (ca. 1300 gr/m2). Het schuimdak wordt direct met een speciale 2-componenten lijm (ca. 250 gr/m2) op een camper- of caravandak geplakt. Met deze Europees gepatenteerde

Hagelstenen kunnen de grote van golfballen bereiken en richten bij camper- en caravandaken vaak grote schade aan. Vaak is een prijzige reparatie het gevolg. Verzekeringen vergoeden vaak de schade maar brengen op de schade uitkering het eigen risico in mindering. Hierdoor blijven bij hagelschade hoge (niet vergoede) kosten over. Met het Waru MultiProtect schuimdak worden de hagelstenen licht terug geveerd en de kracht van inslag opgevangen. Waru MultiProtect heeft een hageltest bij TNO goed doorstaan.

Geluidsisolatie

Aanhoudende kletterende regen op het dak van de caravan- en camperdaken (bv Alkoven) kan storend werken. Waru MultiProtect dempt het geluid tot aangename hoogte zodat zelfs van een regendouche genoten kan worden.

Warmteisolatie

Door de isolatie op het dak worden zonnestralen gereflecteerd en de warmte in caravan of camper geïsoleerd. Daardoor wordt het woonklimaat zowel in de zomer als in de winter verbeterd.

 

Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media