Profile Repair

Profile staat garant voor kwaliteit in schadeherstel. Inventive Repair is het beste adres voor Heerenveen en Friesland. Heeft u schade aan uw camper of caravan? Dan bent u bij ons van harte welkom.

Profile Methode


De schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden hersteld met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de wand. De beschadiging wordt opgevuld met een speciaal vulmiddel. Dan wordt de mal op het vulmiddel geplaatst en daarna vacuüm gezogen, zodat de oorspronkelijke structuur terugkeert. Na uitharding wordt de schadeplek voorbehandeld, in de juiste kleur gespoten en eventueel afgebiesd. Overigens ook schades aan recreatievoertuigen met gladde plaat kunnen veelal door onze bedrijven plaatselijk onzichtbaar worden hersteld.

Resultaat met Profile


Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien! Profile Repair® is gepatenteerd. Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd. En wordt ondersteund door caravan- en camperverzekeraars. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is veelal niet nodig. Dat bespaart honderden euro's.

Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile Repair® maar enkele dagen en is het lekkagerisico uitgesloten. Profile Repair® specialisten, zoals Inventive Repair, zijn zonder uitzondering professionele, betrouwbare caravan- en camperschadeherstelbedrijven met jarenlange ervaring. Zij geven u tien jaar schriftelijke garantie op de kwaliteit van het schadeherstel volgens deze methode. Zelfs de fabrieksgarantie op herstelde delen nemen zij integraal over. Dat zegt genoeg!

U zoekt een betrouwbare partner voor uw reparatie

Inventive Repair heeft sinds haar oprichting meer dan duizend klanten succesvol geholpen met de reparatie van caravans. Wij zijn een gecertificeerde partner en hebben aandacht voor de klant hoog in het vaandel staan. Het motto bij ons bedrijf is: “Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is”. Bent u in het bezit van een caravan die toe is aan reparatie? U zoekt een betrouwbare partner die alle kennis in huis heeft? Dan zien wij u graag als klant. Bel direct 0513 - 62 13 45 begin voor meer informatie omtrent uw caravan of camperschade.

Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media